• EN
  • تاريخ :
     ۱۴۰۲/۰۹/۰۶
selectedimage
مراسم غبار روبی و عطرافشانی گلزار مطهر شهدا غواص شهرستان محمودآباد همزمان با هفته بسیج و ایام فاطمیه، با حضور جمعی از كاركنان دانشكده نفت محمودآباد برگزار گردید.
مراسم غبار روبی و عطرافشانی گلزار مطهر شهدا غواص شهرستان محمودآباد همزمان با هفته بسیج و ایام فاطمیه، با حضور جمعی از کارکنان دانشکده نفت محمودآباد برگزار گردید. به گزارش روابط عمومی دانشکده این مراسم با هدف زنده نگه داشتن نام و یاد شهیدان و با حضور کارکنان دانشکده نفت محمودآباد در مهدیه شهدای غواص محمودآباد برگزار شد. در حاشیه این مراسم ضمن عطر افشانی مزار مطهر، حجه الاسلام والمسلمین حاج آقای عبدی مسئول دفتر نهاد رهبری دانشکده، ضمن تشکر از حضور در این مراسم، اشاره ای به شباهت شهدای مفقود الاثر با حضرت فاطمه(س) داشتند و فرمودند این عزیزان با حضرت فاطمه(س) پشتیبان ولی فقیه در عصر خود بودند تا به این درجه والا دست پیدا کنند. در آخر نیز فاتحه ای نثار روح همه شهدا اسلام و انقلاب قرائت شد.
امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

6.1.8.0