شنبه, 6 مرداد 1403
  • تاريخ :
     ۱۴۰۲/۰۸/۰۸
selectedimage
ممیزی ادواری شركت IMQ مرزبان كیفیت پارس كیش از واحدهای مختلف دانشكده نفت محمودآباد
به گزارش روابط عمومی دانشکده نفت محمودآباد بازدید ممیزی شرکت IMQ روز یکشنبه مورخ 1402/7/30 با حضور دکتر صفارزاده ریاست دانشکده و معاونین دانشکده در محل سالن کنفرانس شهید پیریایی این دانشکده تشکیل شد. در این جلسه سیستم آموزشی، دانشجویی و دوره های کوتاه مدت و سایر بخشهای دانشکده بر اساس آخرین ویرایش استانداردهای مربوطه مورد ممیزی قرار گرفت. در ادامه این جلسه سر ممیز شرکت IMQ رضایت خود را از توسعه زیر ساختها، انفورماتیک، تجهیزات وهمچنین کلاس های آموزشی، بازسازی سالن کنفرانس و خوابگاهها دانشکده اعلام داشته و گواهینامه ۹۰۰۱:۲۰۱۵ ISO برای یک سال دیگر تمدید گردید. دکتر صفارزاده نیز با اشاره به اینکه استقبال چشمگیری از دوره های کوتاه مدت سال جاری در دانشکده نفت محموداباد توسط شرکت های مختلف شده است، اعلام کردند در سال آینده ارتقا این دوره ها از لحاظ کمی و کیفی در دستور کار قرار دارد. در پایان نیز ریاست دانشکده از همکاران و معاونین این مجموعه جهت پیگیری و تلاش برای پیشبرد اهداف این دانشکده تشکر و قدردانی کردند.