جمعه, 10 فروردين 1403
  • تاريخ :
     ۱۴۰۱/۰۴/۰۶
selectedimage
نشست صمیمی و دیدار ریاست محترم و مسئولین دانشکده با فرماندار محترم و معاون عمرانی فرمانداری
دكتر علیزاده فرماندار شهرستان محمودآباد و مهندس فاضلی معاونت عمرانی فرمانداری
روز دوشنبه مورخ 1401/04/06 جناب آقای دکتر صفارزاده ریاست محترم دانشکده ، مهندس عالمی معاونت آموزشی و دانشجویی . حجه الاسلام والمسلیمن عبدی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری . عبدوس رئیس حراست دانشکده . احمد خناری مسئول روابط عمومی دانشکده در دیداری دوستانه و نشستی صمیمانه با جناب دکتر علیزاده فرماندار محترم شهرستان محمودآباد و مهندس فاضلی معاون محترم عمرانی فرمانداری ملاقات نمودند . در این نشست دو طرف بر ظرفیت های بالقوه شهرستان محمودآباد در جذب دانشجو صحبت و بسیاری از فرصتهای محمودآباد را برشمردند . برخی از مشکلات دانشکده در این نشست مطرح که جناب فرماندار و معاونت عمرانی فرمانداری قبول زحمت نمودند که در راه اعتلای دانشکده همکاری لازم را مبذول فرمائید . امید است با استعانت از خداوند متعال در آینده نزدیک شاهد رشد و تعالی دانشکده نفت محمودآباد باشیم .